Fragt kun 99 kr uanset antal varer

Ordet "murer" er defineret som et substantiv, "en bygherre og en arbejder i sten" og som et verb "opbygges eller forstærkes med sten." Mens grundlæggelsen af ​​renæssancen var sten, grundlaget for den moderne tidsalder er digital infrastruktur. Så dagens "murere" er bygherrer af den digitale tidsalder, og vi bygger med infrastruktur. Derfor infrastruktur murere. Der er også en personlig historie bag navnet. Dean Nelson, vores grundlægger og formand, delte den historie, da han grundlagde organisationen: "Jeg voksede op med en far i byggebranchen. Han byggede brugerdefinerede boliger i Colorado ... Jeg huskede tilbage, da jeg redede i min fars hentning til arbejdspladser. Da vi kørte, ville han påpege forskellige boliger, han havde bygget. På det tidspunkt værdsatte jeg ikke, hvor meget indsats og engagement han satte ind for at fuldføre noget, der ville forandre folk, lever så dybt. Dette tankegang har ført mig til et andet spørgsmål. Har andre bygherrer haft denne form for dybtgående indvirkning? "Jeg følte et slægtskab til min far og [andre] murere. De vidste, at deres bidrag til samfundet gjorde en forskel, selvom de mennesker, der brugte det, ikke forstod eller værdsætter det. Min fars samfund var stolt af at hjælpe familier med at trives. Murerne var stolte over at hjælpe civilisationerne med at trives. Mit tekniske fællesskab er stolt af at hjælpe alle mennesker på planeten forbinde og trives ... Vi er murere til den digitale tidsalder. Infrastruktur Masons. " - Dean Nelson, er du en mason? "Dagens" murere "er bygherrer af den digitale tidsalder, og vi bygger med infrastruktur. Derfor, Infrastruktur Masons. "- Klik for at tweet

Ertmania.dk

Kirsebærplantagen 42

4760 Vordingborg

Tlf: 60 82 06 90

Email: ordre @ ertmania.dk

CVR: 35 89 62 28

kort over vordingborg ertmania.dk

produceret i danmark

© 2017 Ertmania.dk. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates