Fragt kun 99 kr uanset antal varer

Holdbar plast fiskekurv. Perfekt til separation af fangst eller til opbevaring af reb. Kan holde 44L.

Store kurve til opbevaring fiskekurve rejekurve af plastik

Store kurve til opbevaring fiskekurve rejekurve af plastik
 

De 44 liters plastkurve leveres komplet med integrerede håndtag for optimal styrke, robuste og godt fremstillet. Plastkurvene fås i fem farver: rød, blå, grå, orange og sort. Kurvene er ideelle til en lang række formål både på land og på land.

Plastkurvene er ideelle til fiskeri, grøntsager, frugt og almindelig næringsmiddelindustri og er fremstillet af jomfrueligt materiale.

Uanset om du er fritidsfisker industrifisker, har du brug for kommercielle fiskeredskaber, er kurve ofte en fiskers bedste ven. Vi har store plastikurve og så kaldet fiskekurve og rejekurve. Kurvene er perfekte til en række anvendelser på dæk. Lavet af slidstærke materialer og designet til at modstå trængslerne ved at arbejde på vandet, er disse kurve perfekt til at holde din fangst. Vores kurve er store nok til at rumme forholdsvis store fangster i en beholder, du nemt kan flytte rundt om dæk. Uanset om du foretrækker plast eller galvaniserede kurve, kan du udstyre dit fartøj med containere til din fangst uden at gå fallit.

Vores kurve udgør en glimrende tilføjelse til enhver fiskers værktøjssæt. På både mindre skibe og kommercielle skibe er disse metal- eller plastrejerkurve afgørende for at indhente og hale din fangst. Når du har brug for at opgradere eller udskifte dine kommercielle fiskeredskaber eller rejer, er vores kurve et godt valg til ethvert håndværk. Få dine plastikkurve fra ertmania.dk: webshop

 

 

Ertmania.dk

Kirsebærplantagen 42

4760 Vordingborg

Tlf: 60 82 06 90

Email: ordre @ ertmania.dk

CVR: 35 89 62 28

kort over vordingborg ertmania.dk

produceret i danmark

© 2017 Ertmania.dk. All Rights Reserved.
Free Joomla! templates by Engine Templates