Fragt 49 kr.

Leveringstiden er 2-3 hverdage.

Store plastkurve i forskellige farver

100 måder at bruge plastkurve til

Har du bemærket, hvor mange der bruger store plastkurve i forskellige farver? De kan bruges til at opbevare tøj, medicin, værktøj, legetøj, sko, som skraldespand ... ,mulighederne er uendelige! Plastkurve bruges af masser af husholdninger, men de kan også bruges i institutioner. I skoler, børnehaver, plejehjem og mange andre steder. Plastkurve i forskellige farver gør det lettere for både ansatte og elever/ beboere. Kurvene mindsker arbejdstiden og holder styr på sagerne.

Store kurve til opbevaring

Orden på sagerne med plastkurve

De er ikke bare en simple kurve, og de har bestemt ikke en enkelt brug.
Plastkurve giver os orden, de er en praktisk løsning, som mange af os ikke er opmærksomme på.
Brug af store plastkurve til opbevaring af børns ejendele i en skole eller børnehave er en økonomisk og smart løsning, ikke kun de kan se hvor alt er, du kan også undgå at have et rodet klasseværelse og mulige ulykker.
Så i dag vil vi gerne snakke om de mange anvendelser, store plastkurve i forskellige farver har, og at give dig smarte tips til at rydde op i et klasseværelse eller et værelse derhjemme.

Typer af plastkurve

Kurve er blevet brugt som beholdere og også til dekorative formål siden året 8000 fvt. Før opfindelsen af ​​vævede kurve, brugte mennesker træbark til at komme op med enkle beholdere.
De var mest brugt til at transportere mad og andre ting til overlevelse i en nomadetilværelse, men de var ikke stærke nok, og de ville smuldre efter et par anvendelser. Lad os også huske, at de måtte trække dem rundt, så de ville gå i stykker på grund af kontakt med snavs og sten. Vi har også brugt naturlige plastpolymerer siden år 1600 f.Kr., men det blev patenteret i 1856, så vi måtte bruge store flettede kurve af naturmaterialer indtil den tid. Opfindelsen af ​​plast har løst mange problemer for den hurtige forringelse af kurve fremstillet af naturmaterialer. Efter denne opfindelse havde vi ikke kun chancen for at bevæge tingene rundt mere sikkert, men også at lagre større mængder og have forskellige og større dekorationsmønstre.
Og da vi var så kreative, brugte vi ikke kun de almindelige brugsfunktioner, men vi fandt også disse forskellige modeller:
- Plastvasketøjskurve med håndtag
- Store flettede plastkurve
- Rattan stil kurve
- Rektangulære kurve
- Studie kurve
- Fleksible bruserkurve
- Stabile kurve
- Opdelte kurve
For blot at nævne nogle få er den type kurv der er behov for, faktisk bestemt af den type opgave, du skal udføre.
Kurve er multifunktionsobjekter, men afhængigt af størrelse, farve og materiale kan de bruges til en eller anden ting.
For eksempel kan store plastkurve i forskellige farver bruges hjemme til at opbevare beskidt tøj eller for at holde orden blandt børnenes legetøj, så hver har en bestemt farve for, at gøre det lettere at genkende.

vasketøjskurv blå

Plastkurve med håndtag anvendes som vasketøjskurve

Pædagoger og lærere, som leder efter plastkurve til institutioner, forstår at det er den enkleste måde at holde tingene opbevaret i et klasseværelse, uden at skabe forvirring om, hvor legetøjet, instrumenterne og andre redskaber, børnene bruger er henne.
Mødre og husholdere er også lidenskabelige brugere af vasketøjskurve med håndtag af plast, fordi de er utrolig lette og store nok til at opbevare hele familiens snavsede tøjbunke.

Plastkurve til afspritning af legetøj

Rengør legetøj nemt: Brug store plastkurve, når du vasker legetøj med sæbe eller rengør legetøj med sprit.

 

vasketøjskurv grå

Lad os se på de mest populære anvendelser, en plastkurv har, skal vi?
Plastkurve til badeværelset

Folk køber ofte neutrale farver til plastkurve, der er beregnet til at være i et badeværelse; Hvid, grå og sort er de mest efterspurgte farver.
Ideen er at have et sted at opbevare ting som håndklæder, tæpper, shampoo, sæbe, og rengøringsmidler! Afhængigt af størrelsen kan den stilles overalt på badeværelset uden at skabe en hindring.
Små plastkurve er ideelle til at opbevare personlige hygiejneudstyr i brusebadet, så du undgår at droppe sæbe på gulvet eller have små flasker spredt over det, da de kan være i konstant kontakt med vand og danne bakterier under dem.

Plastkurve til stuen

Har du nogensinde bemærket, hvordan dine gæster undertiden ikke føler sig godt tilpas med puderne i sofaen? I stedet for at sætte dem på gulvet eller spisebordet, skal du anskaffe beskedne plastikkurve med håndtag, der passer til din stues farver og sætte dem et praktisk sted. Så kan puderne anbringes der i.
De får stedet til at se rydeligt ud, og du undgår at få dine puder snavset.
Du kan også gemme tæpper du bruger til, når du ser tv i stuen. Og hvis du har en stor plante, men ikke kunne finde en anstændig blomsterpotte, skal du blot sætte den i en plastkurv, som du kan lide og hæve dens elegance.
Kurvene bruges også til at skjule kabler, snore, tæpper og almindelige ting, der ikke ser så godt, når de ligger åbent hen.
Træt af ikke at kunne finde fjernbetjeninger og spilkontroller? Læg dem i en kurv! Altid indenfor rækkevidde, perfekt forklædt.

grøn havekurv plastkurv

Plastkurve til køkkenet

Køkkenet er det sted, hvor vi bruger mest tid hjemme, efter soveværelset.
Og for at holde tingene opbevaret ordentligt uden at gemme alt, kan du få plastkurve til vigtige ting, som store pander og køkkenredskaber.
På den måde ved du hvor alt er, og rummet vil ikke se rodet ud. Der er snesevis af plastik kurve af forskellige farver og størrelser i vores butik for at matche dit køkkens vibe, så sørg ikke for at ødelægge rummets æstetik.
Det er også ret almindeligt at finde folk, der køber små plastkurve for at udvide deres madlavningsrum, skal kun skabe indeni? Bare rolig, vær kreativ! Du kan bruge plastkurve til at adskille forskellige slags fødevarer sikkert.
De kan også bruges til at adskille køkkenartikler og poser med mad som korn, ris, mel og meget mere.

Plastkurve til haven

De fleste kvinder føler sig stolte over deres haver, men nogle gange er det virkelig svært at finde et sted at opbevare slanger og andre haveværktøjer.

Du kan få store plastkurve til opbevaring af ting som disse og vælge den rigtige farve for at gøre den næsten usynlig for øjet.
Det er også en god idé at holde farlige værktøjer udenfor børns rækkevidde, når de leger udenfor, at snuble over en slange kan gøre en god familie søndagsgrill til en eftermiddag skadestuen ved et uheld.
Og for dem, der går meget op i deres have, har du bemærket, hvor irriterende de store sække snavs er, så hold dem bedre på samme sted uden at gøre dem for oplagte for besøgende eller kæledyr. De elsker at lege med disse poser.

Havekurv Stor plastkurv med håndtag

Plastkurve til vaskerummet

Du kan bruge den til at adskille det rene tøj eller det beskidte, også tøjet der skal stryges. Hvert familiemedlem skal have en plastikkurv på værelset til at opbevare deres beskidte tøjvask og derefter bringe det ned for at fordele det i en stor plastkurv med en bestemt farve, akt efter tøjets farve og vasketemperatur. På denne måde sparer du tid og undgår den fejl at sætte en rød skjorte mellem de hvide skjorter i vaskemaskinen. Du kan også bruge dem til at holde vaskemidler, blegemidler og andre kemikalier til rengøringsformål væk fra dine børn og kæledyr.

rød plastkurv vasketøjskurv

Plastkurve til kæledyr

Kæledyrsejere kan med fordel investere i plastkurve til deres dyr tæpper, puder, håndklæder, legetøj m.m.

Når du bruger en plastkurv til din hunds legetøjs lærer den hurtigt, når det er tid til at lege, og når det er tid til at slappe af.

Plastkurve til klasseværelser

Børnehaveklasselærere og pædagoger ved, at børn roder, så er det bedre at lære dem hvor sagerne har deres plads og at lægge ting på tilbage, hvor de kom fra. Brug store plastikkurve i forskellige farver til forskellige ting.

De bruger ofte plastikbeholdere til at gemme farveblyanter, papir, lim, klip, linjer og andre klasseværktøj.

Det vigtige er at adskille ting med med farver, og at lade dem stå fremme, så børn finder dem lettere. Du kan også bruge store plastkurve i forskellige farver på skolerne for at stimulere genbrugsaktiviteten. Hver farve kan tildeles afhængigt af det materiale, der skal kasseres, og de vil vokse op som borgere, der tager hensyn til miljøet.

Plastkurve til kunst

Der er tusindvis af muligheder for at bruge store plastkurve til opbevaring, men de anvendelser, de har til kunst, er uendelige. Mange kunstnere rundt om i verden bruger forbrug af plastkurve med kunstneriske formål, ikke kun for at opbevare deres redskaber, også for at indarbejde dem i deres stykker og installationer. Du kan bruge plastkurve til at skabe strukturer, lamper, borde, lanterne og mange andre DIY projekter.

Plastkurve til uformelle anvendelser

Sagen med plastkurve er, at de kommer i mange farver, størrelser og vægte. Så de kan bruges i garagen for at holde bilværktøjer væk fra børn, og endda stå dem i bilens bagagerum, når man skal til stranden og holde tingene arrangeret. For ikke at nævne, at de også kan bruges på et kontor til at holde våde paraplyer væk fra de rene gulve, at holde magasiner i mezzaninen, til at organisere ting i kælderen eller på kontorets skjulte opbevaringsrum og meget mere.

En anden brug, som ikke mange ved, er, at nogle plastikbeholdere er stærke nok til sikkert at opbevare kemikalier, så hvis du har olie maling derhjemme, få en plastkurv til at holde dem væk fra børn og kæledyr, for at undgå kemisk lugt overalt hus eller værksted. Som du ser, er der ikke kun en ting af bruge store plastkurve i forskellige farver til. Men nok den bedste del af disse beholdere er, at de tilpasser sig det sted, du vil sætte dem, ikke omvendt.

I vores webshop vil du finde plastkurve i forskellige farver til institutioner, kontorer, dit hus og mange andre steder

Opbevar væsker, faste stoffer, mad, legetøj, værktøj, snavs, alt hvad du kan tænke dig, kan opbevares i en plastkurv, så hvilken farve tager du? Vi har fantastiske tilbud eller institutioner og organisationer. Kom nu tag et kig på vores webshop! Vi sender gerne en EAN faktura.

sort plastkurv til opbevaring 

Webshop

Ertmania.dk

Egedal 25

2690 Karlslunde

Email: ordre @ ertmania.dk

CVR: 35 89 62 28

© 2017 Ertmania.dk.

kort over vordingborg ertmania.dk

produceret i danmark

Free Joomla! templates by Engine Templates
Vi bruger cookies på vores hjemmeside. Nogle af dem er vigtige for driften af ​​webstedet, mens andre hjælper os med at forbedre dette websted og brugeroplevelsen (sporing af cookies). Du kan selv bestemme, om du vil tillade cookies eller ej. Bemærk, at hvis du afviser dem, kan du muligvis ikke bruge alle funktionerne på webstedet.